O saat satılıyor!
900 kişinin katılacağı organizasyonun biletleri tükenirken, kulübün kasasına dün akşam 500 bin YTL (masraflar düştükten sonra) girdi. Bu nakit para transfer görüşmelerinde maddi sıkıntı yaşayan Yönetim’i biraz olsun rahatlatırken, bu gelirin baloda yapılacak müzayede katlanacağı açıklandı.
Yönetimin büyük gelir beklediği eşyaların başında başkan yardımcısı Adnan Polat’ın şampiyonluğun ilan edilmesinden sonra ’20:45’i işaret ettiği Franck Müller saati geliyor. Yönetime bu jesti yapan Polat’ın saatinin piyasa değerinin 100 bin ile 1 milyon dolar arasında değiştiği belirtildi.
Doğulu konser verecek
Bu değerli saatin yanı sıra Beşiktaş’a son saniyedegol atan Hasan Kabze’nin derbide giydiği kramponlar ile Hakan Şükür’ün formasının da açık arttırmaya çıkacağı öğrenildi. Bunun gibi birçok ürünün satılacağı gecede G.Saray Kulübü’nün müzayededen ve balodan toplam 1.5 milyon dolar gelir elde edeceği belirtildi. Baloda ayrıca Kenan Doğulu özel orkestrasıyla bir konser verecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Mikel Merino: "Koltuk değiştirmek hayatımı kurtarmış olabilir"

Chelsea'dan Reece James ameliyat oldu! Üç ay sahalardan uzak

Mourinho'nun çaresi yok: Arda Güler'i oynatmak zorunda!

Christian Ilzer: "Tesadüf değil"

Monaco, Konferans Ligi'ne galibiyetle başladı

Bayer Leverkusen'den Avrupa'da rahat galibiyet!

Milan'dan Avrupa'da 4 gollü siftah!

Jose Mourinho'dan Vinicius için tepki!

Scholes'tan MANU'ya eleştiri: "Bu stoperlerle olmaz"

Jordan Henderson, Premier Lig'de haftanın oyuncusu seçildi!
























