Nonda transferi UEFA'da

''Nonda, Galatasaray için Roma'dan ayrıldı'' başlığının kullanıldığı haberde, sarı kırmızılıların Nonda'yı transfer ederek UEFA Kupası için forvet hattını güçlendirdiği belirtildi.
30 yaşındaki golcü futbolcunun Ümit Karan ve Hakan Şükür'e destek sağlayacağı kaydedilirken, teknik direktör Karl Heinz Feldkamp'ın, Necati Ateş ve Hasan Kabze'yi takımdan göndermesinin ardından sarı kırmızılılarda golcü sıkıntısı yaşandığı ifade edildi.
Nonda'nın Galatasaray ile 2 yıllık sözleşme imzaladığını yazan internet sitesi, Kongolu futbolcunun, ''Galatasaray gibi büyük bir kulüpte oynayacak olmaktan gurur duyuyorum. Roma'da yeterli zamanı bulamıyordum ve gerçekten Galatasaray'a gelmeyi çok istiyordum'' ifadelerine yer verdi.
Nonda'nın kariyerine de yer veren sitede, golcü futbolcunun Avrupa kariyerine İsviçre'nin FC Zürih takımıyla başladığı, ardından Stade Rennais FC ve AS Monaco takımlarının formasını giydiği kaydedildi.
Monaco'da 115 maçta 56 gol atan Nonda'nın, 2004 yılında Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde final oynadığı ve daha sonra Roma'ya transfer olduğu belirtildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Venezia'dan çok kritik galibiyet!

Real Madrid'de çifte sakatlık: Vinicius & Vazquez

Carlo Ancelotti'nin yeni adresi Brezilya!

Al Hilal'in hedefinde Premier Lig'den iki yıldız orta saha var!

Van Dijk: "Benim için Liverpool'dan başka bir yer yok"

Manchester City'nin orta saha hedefi Reijnders

Barcelona'da Flick'e yeni sözleşme!

Barcelona, LaLiga'da şampiyonluğa bir adım uzaklıkta

Real Madrid'de beklenen imza: Xabi Alonso!

Osasuna, Real Betis'in hızını kesti!
