Nonda dinlendiriliyor

Sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, sindirim sistemi sorunları dolayısıyla sağlık ekibi tarafından tedavi edilen Shabani Nonda'nın, bu sabah tekrar kontrolden geçirildiği ifade edilerek, ''Bulgularında azalma gözlemlenmesine karşın, oyuncu evinde dinlendirilmeye devam edildi. Nonda bu sabah yapılan antrenmanda takıma katılamadı'' denildi.
Ayrıca, Çaykur Rizespor karşılaşmasında sakatlanan Hakan Şükür ile Arda'nın tedavilerine devam edildiği ifade edilirken, her iki oyuncunun da bugün sahada ve salonda özel çalışmalar yaptıkları dile getirildi.
Öte yandan, Lincoln ve Ayhan'ın sağlık ekibi kontrolünde çalışmalarını sürdürdükleri vurgulanan açıklamada, PAF maçında sakatlanan Semih'in ise ameliyat öncesi rehabilitasyon çalışmalarına devam edildiği kaydedildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Hull City'ye transfer yasağı: Mali sıkıntılar gündemde

Liverpool'dan Diogo Jota'ya veda: 20 numaralı forma emekli edildi

Rodrygo için veda kapıda: Real Madrid ve Xabi Alonso ayrılığa sıcak

FIFA Başkanı Infantino'dan Diogo Jota için taziye mesajı

Nice, Yeahvann Diouf'u kadrosuna kattı

Arsenal'in hedefi Ademola Lookman!

23 maça çıktı, Serie A'ya 14 milyon Euro'ya gitti!

Cristhian Mosquera, Arsenal'e "evet" dedi!

Jota'nın kaybından sonra Ronaldo'dan duygusal açıklamalar

Bayern Münih'ten Rashford sürprizi!
