Neşeli idman
Hagi, top kapma çalışması sırasında antrenmanı sık sık durdurarak futbolcularını uyardı. Çift kale maçta ise atılan birbirinden güzel goller Rumen çalıştırıcıyı sevindirdi. Hagi, önce topun üstüne oturup bir süre çalışmayı bu şekilde izlerken, daha sonra da topla çeşitli hareketlerle adeta şov yaptı.
Bu arada Necati, Hasan Kabze, Volkan, Sabri ve Ribery antrenmanın son bölümünde şut çalışması yaptılar.
3 Hakan katılamdı!
Antrenmana sarı-kırmızılı ekibin kadrosunda bulunan 3 Hakan katılmadı. Sakatlığı süren Hakan Ünsal'ın yanı sıra Hakan Şükür'ün midesinden rahatsızlandığı, Hakan Yakın'ın ise bademciklerinin iltihaplandığı açıklandı.
Kulüp doktoru Murat Çevik, Hakan Şükür ile Hakan Yakın'ı dinlendirdiklerini belirtirken, Hakan Ünsal'ın ise cuma günü tekrar kontrolden geçirileceğini bildirdi.
Dünkü antrenmanda yer almayan Song ve Ergün ise bugünkü idmana katıldı. Galatasaray, İstanbulspor maçının hazırlıklarını bu akşam Atatürk Olimpiyat Stadı'nda basına kapalı yapacağı antrenmanla sürdürecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Stuttgart'ın paylaşımı olay oldu, geri adım geldi!

Başarısızlığı başarısından çok satan kulüp: Manchester United

Aston Villa, Carragher'a dava açmaktan vazgeçti

Iraola'dan penaltı tepkisi: "Yere düşmezseniz çalmıyorlar!"

Arda Güler'in asisti, Guti'yi kendinden geçirdi

Premier Lig'de zirvenin yeni sahibi Arsenal

Marsilya, Toulouse engelini geçti!

Juventus, Napoli karşısında 70'ten sonra açıldı!

Frankfurt kazandı, Can Uzun asist yaptı

Real Madrid farka koştu; Arda Güler'den asist!





















