Nefes aldırmıyor
G.Sarayımız, yeni sezon hazırlıklarını yurt dışında sürdürürken teknik patron takımına nefes aldırmıyor.
Hürriyet
Frank Rijkaard taviz vermiyor. Hollandalı teknik adam, her geçen gün antrenmanların temposunu arttırırken, futbolcularına nefes aldırmıyor. Geçen sezon Michael Skibbe 10 günlük kamp döneminde takımına 4 gün izin verirken, Galatasaray’ın ünlü teknik adamı, 5.gününe bugün girilecek olan sezon başı kampında oyuncularının otelden kafasını bile çıkarmasına dahi izin vermedi.
Otel-idman sahası
Sarı kırmızılı oyuncular kamp yaptıkları Bilderberg Şato Oteli ile 500 metre mesafedeki antrenman sahasında günlerini geçirirken, Frank Rijkaard ödül sistemini devreye koymaya karar verdi. Bugüne kadar kamp programında oyuncular için boş gün koydurmayan Hollandalı çalıştırıcının, futbolcuların 12 gün içinde oynayacakları 4 hazırlık maçında gösterecekleri performansa göre izin günü belirleyeceği öğrenildi.
Sistem devam edecek
Rijkaard’ın, takımının oynadığı futboldan memnun olması ve oyuncularının böylelikle maçlara daha istekli çıkması adına yapacağı ilk uygulama bugünkü hazırlık maçında olacak. Ayrıca başarılı teknik adamın bu sistemi sezon içinde de kullanacağı öğrenildi.
Sarı kırmızılı takımın kampında teknik heyet ve idarecilerin belirlediği, özel getirilen aşçının pişirdiği mönü dışında da futbolcuların herhangi bir yemek yemediği, Rijkaard’ın futbolcularının başarısı adına buna dahi dikkat ettiği kaydedildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Real Madrid'den Calafiori için ilk adım

Nathaniel Brown'a dev kulüpler talip

Arsenal Kenan Yıldız'a talip
Altay Bayındır, Manchester United'a veda ediyor

Acun Ilıcalı, Hull City taraftarlarıyla Antalya'da buluştu!

Manchester City'den Elliot Anderson için 92.5 milyon euro'luk hazırlık!

Acun Ilıcalı'dan transfer açıklaması!

Michael Olise için Real Madrid yanıtı!

Juventus'ta yeni rota Emiliano Martinez

Fiorentina'da Fabio Grosso dönemi

























