"Neden kovulduğumu bende bilmiyorum" Ümit, Hagi tarafından kovulma sebebini tercümana bağladı
Sarı kırmızılı futbolcu, Hagi tarafından antrenmandan kovulmasının büyütülmemesi gerektiğini belirtirken, ‘Çoğu zaman hocamızın söylediklerini anlamıyorum. Bizim tercümanla aramızda kopukluk oluyor. Ayrıca neden olduğunu bile bilmediğim yerde antrenmandan kovuldum.
Fakat hoca o arada birşeyler söylüyordu. O anda tercümanı da anlamadığım için topa gelişi güzel vurdum. Ve daha sonra hocam tarafından idmandan çıkartıldım. Kurallara uymayacak bir insan değilim. Benim kimseyle bir problemim yok’ dedi.
Ümit Karan, yeniden takıma girip eski formuna kavuşmak istediğini de söylerken, ‘2 yıldır bu tip olaylar beni çok yıprattı. Artık böyle olaylarla karşılaşmak istemiyorum. Eğer bir yanlış yaptıysam kendimi affettirmesini bilirim. Cezam neyse de çekmeye hazırım. Fakat suçumun ne olduğunu bilmiyorum. Boş yere yapma denilen bir şeyi neden yapayım. Hoca tarafından yanlış anlaşıldım. Şu anda beklemedeyim’ dedi.
Hagi-Karan olayında adı gündeme gelen tercüman Olgun Cafer ise, ‘Hagi’nin Ümit’e karşı bir tavır alması ihtimal dahi olamaz. Zaten kendi de bugünkü (dünkü) çalışmaya katıldı. Olay kapandı. Ümit’in tavırlarından dolayı böyle bir olay yaşandı’ derken sarı kırmızılı futbolcular da olayın tatlıya bağlandığını söyledi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Mile Svilar, milli takımsız kaldı!

Alex Scott için İngiltere'de transfer yarışı!

Jules Kounde: "Bu Hansi Flick'in kararı"

Endrick'in Real Madrid kabusu: 4 dakika

Marcao'nun 286 gün sonra dönüşü 25 dakika sürdü!

Kenan Yıldız, Avrupa'nın devlerini peşine taktı!

Barcelona'nın 80 milyon euro'luk hedefi: Ivan Fresneda

Borussia Dortmund'dan Niko Kovac'a yeni sözleşme

Roma'nın hedefi Endrick!

Pep Guardiola, Manchester City için Etihad'a geri dönüyor
























