Necati son anda!

Necati Ateş’in, otomobille eşi Zeynep’in ayağını ezdiği iddiasıyla yargılandığı davada verilen gıyabi tutuklama kararı, futbolcunun Galatasaray'da forma giydiğinin anlaşılması üzerine kaldırıldı.
Necati, 2003 yılında Adanaspor’da oynadığı sırada, otomobiliyle geri manevra yaparken, eşi Zeynep’in sağ ayağı tekerleğin altında kaldı. Ayak parmaklarından ikisi ezilen Zeynep Ateş, daha sonra Necati tarafından hastaneye götürüldü. Olay üzerine karakol polisleri tutanak düzenleyip, Cumhuriyet Savcılığı’na intikal ettirdi. Savcı da 12 Aralık 2003 tarihinde Necati hakkında eşi Zeynep’i ‘Tedbirsizlik ve dikkatsizlik sonucu yaralamak’ suçundan 6 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açtı.
Duruşma tebligatları futbolcunun o zaman yaşadığı Adana’daki adrese gönderildi. Ancak, adresten taşındıkları için tebligatlar ‘Adreste bulunamadı’ damgasıyla mahkemeye döndü. Tutuksuz yargılanan sanığın, Galatasaraylı Necati olamayacağı düşüncesiyle 24 Haziran 2004 ‘teki duruşmada gıyabi tutuklama kararı çıkarıldı. Ancak, 6 Ekim 2004’teki duruşmada sanığın, Galatasaraylı Necati Ateş olduğunun belirlenmesi üzerine, tutuklama kararı iptal edildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Bruno Fernandes: "Suudi Arabistan'ı hiç düşünmedim"

Senne Lammens'ten transfer itirafı!

Monaco'da Adi Hütter'e veda!

Xabi Alonso'dan Endrick'e garanti yok!

Ozan Kabak, 1.5 yıl sonra sahalara döndü!

Dünyaca ünlü hakemden Jose Mourinho itirafı!

Acun Ilıcalı uyarmıştı, dediği oldu!

Monaco'da belirsizlik sona eriyor; yeni teknik direktör!

Fenerbahçe'nin gözdesi Vlahovic'ten transfer kararı!

Real Madrid'den bedelsiz yıldız avı!
