Necati sitem etti

Necati Ateş, Lig TV'de yayınlanan ''Futbol Gündemi'' adlı programa telefonla katılarak yaptığı açıklamada, özellikle alınan kararın yanlış bir zamanda kendisine iletildiğini kaydederek, ''Benimle ilgili alınan kararın etik olmadığını düşünüyorum. Bununla ilgili bir kararları varsa ben Avrupa kampına katılmadan bunun bana iletilmesi gerekirdi. Kampa götürüldükten sonra bu kararın tebliğ edilmesi, benim denendiğim intibasını uyandırdı'' dedi.
Kendisiyle ilgili transfer haberlerine de açıklık getiren Necati, ''Galatasaray'dan neden kopartıldığımı herkes biliyor. Menajerimi arayan hoca benimle çalışmak istemediğini söylemiş. Hakkımda her gün çıkan Fenerbahçe'yle görüşme haberleri de asılsızdır. Bugüne kadar Fenerbahçe ve Beşiktaş'tan hiçbir teklif gelmedi. Ben de bu kulüplerle görüşmedim. Böyle bir şey olsaydı zaten çıkar kendim açıklardım. Geçen sezon da ilk kez, o da az maçta görev aldığım için 10 golün altına düştüm'' ifadelerini kullandı.
Galatasaray forması giydiği dönem içerisinde hiçbir yanlış davranışının olmadığını da ileri süren Necati, ''Galatasaray'da futbol oynadığım zaman içerisinde kulübe ve camiaya hiçbir yanlışım olmadı, bundan sonra da olmayacaktır. Ayrılacaksam da bu etik içerisinde olacak'' diye konuştu.
Ayrıca, antrenmanlardaki laubali davranışları nedeniyle Feldkamp tarafından uzaklaştırıldı haberlerini de tepkiyle karşıladığını belirten Necati, ''Benim bugüne kadar laubali davrandığımı kim görmüş'' diyerek sözlerini tamamladı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Como, Genoa karşısında 3 puanı 90+2'de bıraktı!

Roy Keane'den Ruben Amorim tepkisi!

Manchester derbisinde kazanan City!

Liverpool yine son nefeste!

Atalanta Lecce'yi farklı geçti

Udinese, deplasmanda Pisa'yı tek golle geçti!

Chelsea'den Kenan Yıldız hamlesi!

Manchester City'den Bernardo Silva kararı!

Bayern Münih'ten Michael Olise kararı!

Frankfurt'ta Galatasaray maçı öncesi sakatlık şoku!
