Necati istim üstünde!
Ankaragücü maçında sakatlanmasının ardından iki hafta formasından uzak kalan Necati Ateş'i hırs bastı. Galatasaray ve Milli Takım'dan ayrı kaldığı için çok üzgün olduğunu ifade eden golcü oyuncu, artık kötü günlerin geride kaldığını belirterek, "Hocam görev verirse 5. haftadaki Sivas maçıyla lige iyi bir giriş yapmak istiyorum" şeklinde konuştu.
Bu kez sevinecekler
Necati bu sezonki hedefleriyle ilgili olarak ise şunları söyledi: "İyi bir hocamız ve kadromuz var. Lige de iyi başladık ve devamını getirmek istiyoruz. Hedefimiz tabii ki şampiyonluk. Amacımız geçen sezon üzdüğümüz taraftarlarımızı bu kez sevindirmek. UEFA'da da Tromsö'yü geçip yolumuza devam etmeyi hedefliyoruz."
Son karar Gerets'in
İdmanlarda hırsıyla dikkat çeken Necati, gol atmayı çok özlediğini belirtirken, "Umarım Sivas maçıyla gollerime de başlarım" dedi. Sarı-kırmızılı yıldız, forma bulamaması halinde tepkisinin ne olacağının sorulması üzerine "Ben oynayacakmış gibi hazırlıklarımı sürdürüyorum. Son kararı hocamız verecek" açıklamasını yaptı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Fiorentina'nın büyük hasreti sona erdi!

Bayern Münih, 3 puanı 4 golle aldı!

Barcelona'nın serisi 8 maça yükseldi!

Nico Paz'dan Real Madrid yanıtı!

Simeone: "Sörloth, farklı işler yapıyor"

Feyenoord sahasında takıldı!

Atletico Madrid, deplasmanda rahat galip!

Semih Kılıçsoy İtalya'da siftah yaptı!

Newcastle'dan yakın takip: Boey!

50 milyon euroluk iddia! Bayern Münih, Bruno Fernandes'in peşinde



























