Ne zaman sahada?
Aslan’da Çek yıldızın kuvvet testlerine takıldığı için Trabzonspor’a karşı forma giyemeyeceği ortaya çıktı. Avni Aker’de görev yapmak için Hagi ile görüşen golcü, sağlık heyetinden olumsuz yanıt aldı.
Milliyet
Ankaragücü maçında bu sezon 3. kez sakatlanan, bu nedenle Fenerbahçe derbisi ve Medical Park Antalyaspor karşılaşmalarında forma giyemeyen Çek futbolcunun, kuvvet testlerine takıldığı için Trabzon’da riske edilmeyeceği belirlendi.
Manisa maçında sahada
Teknik kadroyla görüşerek artık oynayabilecek durumda olduğunu belirten yıldız futbolcu, sağlık kurulundan veto yedi.
Baros’un üst düzey bir futbolcuda bulunması gereken sprint değerlerine henüz sahip olmadığı, ayrıca ön ve arka ayak uyumunun da yeterli düzeye ulaşmadığı öğrenildi. Bu sezon hazırlık kampında sağ aşil tendonundan sakatlanarak uzun bir süre takımdan ayrı kalan Baros’un sol arka adalesinde Büyükşehir Belediyespor maçında yırtık oluşmuştu. Adalesindeki birinci derece yırtık yüzünden Karabükspor deplasmanında forma giyemeyen sarı-kırmızılı futbolcu, Ankaragücü sınavında takımdaki yerini almış, ama sol arka adalesinden yine sakatlanmıştı.
Adale zarı kısmında kanama tespit edilen bu nedenle Fenerbahçe ve Antalyaspor maçında görev yapamayan Baros’un gelecek hafta Manisaspor mücadelesinde forma giymesi bekleniyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Feyenoord'a Go Ahead Eagles şoku!

Roma, Serie A'da zirveye ortak oldu

Guardiola'nın 1000'de yüzü güldü; Liverpool kabusta

Real Madrid, deplasmanda sessiz kaldı!

Aston Villa'dan müthiş zafer: 4-0!

Bologna'dan Serie A'nın zirvesine darbe!

Nico Williams attı, Bilbao derin bir nefes aldı

Sassuolo, Atalanta deplasmanında farklı kazandı

Ajax, ligde iki maç sonra kaybetti!

Enzo Fernandez, Arjantin kadrosundan çekildi




























