Nano Teknoloji zamanı
Galatasaray Spor Kulübü ve Nano Girişim Ltd. Şti. arasında imzalanan anlaşma ile Florya Metin Oktay Tesisleri ve Ali Sami Yen Stadı nanoteknoloji ile tanıştı.
Webaslan.com
Florya Metin Oktay Tesisleri'nde bağımsız laboratuvarlar tarafından yapılan testler BioShield'ın geleneksel temizlik ve hijyen yöntemlerinin yetersiz kaldığı zamanlarda devreye girerek üstün bir koruma sağladığını ortaya koyuyor. Kullanıldığı tüm yüzeylerde bakteri, mantar, küf ve maya oluşumunu engelleyen ve hijyen standartlarını yükselten BioShield, bu konuda da Galatasaray Spor Kulübü'nü Avrupa'nın tepesine taşıyor.
Uygulama yapılan yüzeylerin temizlikler arasinda da hijyenik kalmasını sağlayan BioShield kalıcı ve güvenli bir koruma sağlayarak, futbolcuların temas ettiği yüzeylerde tehlikeli bakterilerin oluşumuna izin vermiyor. 90 günde bir uygulaması yapılan BioShield, uzun süreli anti-bakteriyel koruma sağlarken, bakterilere karşı fiziksel koruma sağlayan teknolojisi sayesinde dirençli mikropların ve biofilm tabakalarının da oluşumunu engelliyor.
Ayrıca antrenman formalarına ve havlulara da uygulanabilen BioShield futbolcuların antrenmanlarda giydikleri formaların ve kullandıkları havluların da hijyenik kalmasına yardımcı oluyor. Bu sayede Galatasaraylı futbolcuların her noktada tehlikeli enfesiyonlardan korunması sağlanıyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Pep Guardiola: "Şampiyonluk artık bizim elimizde değil"

Mikel Arteta: "Finale çıkmak için can atıyoruz"

Antoine Griezmann: "Biz tarih yazabiliriz"

Diego Simeone'den Sörloth itirafı!

Viktor Gyökeres: "Atletico Madrid tehlikeli bir takım"

Calum McFarlane: "Artık tepki verme zamanı!"

Vitor Pereira: "Çalıştığım en iyi gruplardan biri"

Joao Pedro: "Sorun teknik direktör değil"

Nottingham Forest, deplasmanda Chelsea'yi dağıttı!

Real Madrid'e kötü haber: Ferland Mendy

























