"Mutlu zaman geçirdik"
FC Kopenhag takımından yapılan açıklamada, 28 yaşındaki orta alan oyuncusu Linderoth'un Galatasaray ile 3 yıllık anlaşmaya vardığı duyurulurken, sözleşmenin 1 Temmuzdan itibaren geçerli olduğu bildirildi.
İngiltere Premier Ligi takımlarından Everton'dan 2004 yılında Danimarka takımına transfer olan Linderoth, FC Kopenhag ile çıktığı 127 maçta 6 gol atmayı başardı.
Kulübün internet sitesine konuşan tecrübeli futbolcu, ''Kopenhag'da ben ve ailem, lig şampiyonluğu ve Avrupa Şampiyonlar Ligi heyecanını tadarak mükemmel zaman geçirdik. Burada kulüp ve taraftarlar benim kalbimde çok özel bir yer tutuyor'' diye konuştu.
Kulübün internet sitesinde ayrıca, Linderoth ile sözleşme yenilemeye çalıştıkları, ancak bunu başaramadıkları ifade edilirken, ''Galatasaray'dan aldığımız teklifler doğrultusunda, satış tüm taraflar için en makul çözüm görünmekteydi'' cümlesine yer verildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Lille'den Berke Özer paylaşımı!

West Ham'da Bilic ihtimali güçleniyor

Sandro Tonali'den Eddie Howe'a övgü dolu sözler!

Napoli'den Noa Lang için veda düşüncesi

Girona'da Stegen düşüncesi

Real Madrid, Vinicius Junior'un yerine gelecek ismi belirledi!

Ousmane Dembele, 2025'teki performansıyla iz bıraktı!

Inter, liderlik koltuğunu bırakmadı

Tottenham nefes aldı, Crystal Palace bunalımda

Sunderland ile Leeds United yenişemedi























