Muhtemel 11'imiz

 

Anadolu Ajansı
Muhtemel 11'imiz
Galatasarayımız, yarın Portekiz'in Benfica SL Lizbon takımıyla yarın yapacağı UEFA Kupası 2. Tur (B) Grubu 2. maçının hazırlıklarını, bu akşamki antrenmanla tamamladı. Sarı-kırmızılıların, teknik direktörümüz Michael Skibbe yönetiminde maçın oynanacağı Luz Stadı'nda yaptıkları idmanın ilk 15 dakikası basına açık olarak gerçekleştirildi.

Futbolcularımız basına açık bölümde koşunun ardından tek pas çalışması yaptılar. Antrenmanın son bölümünde ise taktik çalışma yapıldığı öğrenildi. Oyuncuların, idmanda bir hayli neşeli olmaları dikkati çekti. Antrenmanı, kulüp başkanımız Adnan Polat ve bazı yöneticiler de izledi.

Galatasarayımızın yarın TSİ 21.30'da başlayacak karşılaşmaya De Sanctis, Sabri, Emre Aşık, Servet, Volkan, Arda, Meira, Ayhan, Hakan, Lincoln ve Baros, Benfica'nın ise Quim, Pereira, Luisao, Sidnei, Riberio, Amorim, Katsouranis, Yebda, Reyes, Suazo ve Aymar (Nuno Gomes) 11'iyle çıkması bekleniyor.



Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler