"Motivasyonu bozuyor"
Milliyet
Cim - Bom'da son dönemde yaşanan ilginç olaylara bir yenisi daha eklendi. Sarı - kırmızılılarda ilk kez futbolcu, hakemle tartışmasından dolayı para cezası aldı.
Teknik Direktör Eric Gerets'in yaptığı operasyonla, önce Beşiktaş derbisinin kadrosuna alınmayan, ardından Trabzonspor maçında yedek kulübesinde bekleyip, son olarak Konya deplasmanına götürülmeyen Hasan Şaş'ın, teknik adamın raporu doğrultusunda ayrıca 20 Bin Euro'luk bir ceza aldığı ortaya çıktı.
'Motivasyonu bozuyor'
Gerets'in, Gaziantep deplasmanında verilmeyen penaltı pozisyonu nedeniyle hakemle tartışan Şaş'ı yöneticilere şikayet ettiği ve "Sinirli hareketleriyle takımın motivasyonunu bozuyor" diyerek cezalandırılmasını istediği öğrenildi.
Yönetimin, Gaziantepspor maçında hocasının üstüne yürüyen Rigobert Song ile birlikte aynı maçta sahaya kaptan olarak çıkan Hasan Şaş'a da para cezası kestiği kaydedildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Barcelona'dan Camp Nou'ya harika geri dönüş!

Ferdi oynadı, Brighton geri dönüp kazandı

Fulham'a tek gol yetti!

Wolves, yeni hocasıyla da kazanamadı

Liverpool, kabustan uyanamıyor!

Bayern Münih 2 avans verip kazandı

Bayer Leverkusen, ilk yarıda fişi çekti!

Chelsea, derbi öncesi kayıp yaşamadı!

Manchester United'dan sürpriz Bruno Fernandes kararı!

Elche teknik direktöründen Arda Güler'e büyük övgü: "Tam bir fenomen!"



























