Moralsiz Arda!

Galatasarayımızda kaptan Arda Turan dün de moralsiz haliyle dikkat çekti.  

Milliyet
Moralsiz Arda!
Galatasarayımızda kaptan Arda Turan dün de moralsiz haliyle dikkat çekti.

Sarı-kırmızılı taraftarlarımızın önceki akşam oynanan Bucaspor maçında takımı protesto etmesine üzülen genç yıldızımız özel hayatıyla ilgili çeşitli iddiaların gündeme getirilmesiyle bir darbe daha yedi.

Antrenman öncesi basın mensuplarının olduğu bölüme gelerek, ünlü bir sunucuyla aşk yaşadığı iddiasını ortaya atan gazeteden temsilci olup, olmadığını soran Arda’ya, kaleci antrenörümüz Nezihi Boloğlu moral vermeye çalıştı. Boloğlu, koluna girerek bir süre konuştuğu milli oyuncumuzdan sakin olmasını istedi.

İdmana çıkmasına rağmen sadece bir tur koşan Arda, “Ayağım ağrıyor” diyerek çalışmasını salonda sürdürdü. Ciddi bir sakatlığı bulunmayan sarı-kırmızılı futbolcumuz bugün takımla birlikte çalışacak.


Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler