Mor forma yorumu
G.Sarayımız'ın yeni sezonda giyeceği ve önceki gece tanıtılan formalar içinde dizaynının yanısıra rengiyle tartışılan mor forma tepki çekti.
Hürriyet
Takım kaptanı Arda Turan bile klasik formadan yana olduğunu dile getirirken, camianın önde gelen isimleri, “Bu renk forma Galatasaray futbolcusunun giyeceği ve kulübünü temsil edecek renk değildir. Bizim rengimiz sarı ve kırmızıdır. Öyle de kalmalıdır” dediler.
Başkan Adnan Polat ise mor forma için, “Sanıyorum daha çok Avrupa maçlarında ve özel karşılaşmalarda bu forma giyilecek. Önemli olan hangi renk formayı giydiğimiz değil, sahada yaptığımız ve aldığımız sonuçtur. İyi transferler yaptığımızı düşünüyoruz. En az bir yabancı futbolcu transferi daha düşünüyoruz. Ya moraracağız, ya da morartacağız” dedi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Raheem Sterling, deja vu yaşadı!

Real Madrid'de ayrılık gerçekleşiyor: Endrick!

Ancelotti'den Endrick açıklaması: "Geleceği için karar vermeli"

Milan, Luka Modric ile sözleşme uzatmak istiyor!

De la Fuente'nin Yamal şaşkınlığı: "Böyle bir durumla karşılaşmadım"

Nagelsmann'dan Florian Wirtz'e destek!

Atalanta'da Raffaele Palladino dönemi!

Juventus'ta yeni CEO Comolli

Lionel Messi: "Geri dönmek istiyorum"

Robert Lewandowski için emeklilik ihtimali!























