Mondragon'dan 3 yıllık imza...
Mondragon ise kulübüyle sözleşme imzalamaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, "Uzun zamandır beklediğim bir anı yaşıyorum. 3 yıllık değil, ömür boyu gibi gördüğüm bir kontrat imzaladım. Sadece 3 yıl değil, futbol hayatım boyunca burada Galatasaray'a bağlı kalmayı istiyorum. Burası benim ailem ve evim" diye konuştu.
Bu sezon şampiyon olmaya mecbur olduklarını da vurgulayan Kolombiyalı kaleci, takımın hazırlık maçlarında olduğu gibi ligin başında da ne durumda olduğunu gösterdiğini ve mutlu sona ulaşacaklarına inandığını söyledi.
Mondragon, sezon öncesi kampına geç katılması ile ilgili bir soru üzerine de "Ülkemin futbol federasyonunun faksları doğrudan kulüp görevlimiz Mustafa Turgun beye gelmiştir. Her şey ortadadır, açıktadır, tartışılacak bir şey de yok" yanıtını verdi.
Bu arada Fatih Gökşen, Saidou'nun sakat olduğunu hatırlatarak, teknik direktör Hagi'nin bu futbolcu ile sorunu olduğu şeklindeki haberlerin asılsız olduğunu söyledi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Okan Buruk'tan İlkay Gündoğan yanıtı

Manchester City ve Barcelona kayıpsız devam ediyor!

Barcelona, Galatasaray kadrosunu açıkladı!

Barcelona'da Galatasaray alarmı!

Marsilya, Troyes deplasmanında kazandı!

Juventus, Cagliari deplasmanında takıldı!

Milan beraberliğe abone!

Acun Ilıcalı'nın takımlarından çifte başarı!

10 kişi kaldı, yıkılmadı, Bundesliga'da zirveyi kaptı!

Manchester City, Anfield'da Liverpool'u devirdi!
























