Mondragon gönülleri fethetti
Bir ara Mondragon’a nazar değdi zannedildi. 70. dakikada ceza alanına ortalanan bir topa çıkan Mondragon, Frank De Boer’la birlikte yere düştü. Bu pozisyonda Kolombiyalı kaleci kısa süreli bir sakatlık geçirdi. Tedaviden sonra oyuna devam eden Mondragon’un acı içinde kıvranması gözlerden kaçmadı.
G.Saray dün geceki galibiyete rağmen UEFA Kupası’na katılmayı garantileyemedi. Sarı-Kırmızılı takımın ikinci tura çıkması için ise Real Sociedad’ı deplasmanda yenmesi gerekiyor. Beraberlik ve yenilgi halinde ise ikinci tura İspanyol ekibi çıkacak. G.Saray, son maçta İspanya’da berabere kalırsa Juventus -Olympiakos maçının sonucunu bekleyecek. İtalyan ekibinin kazanması ve maçın berabere bitmesi halinde UEFA Kupası’na Galatasaray gidecek. Olympiakos’un galibiyeti halinde ise gülen ekip Yunan temsilcisi olacak.
Maçtan sonra ağlayarak soyunma odasından giçeri giren G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim, tüm futbolcularının alınlarından teker teker öptü. Terim, Hakan Şükür’ün yanına gelince ise ona doyasıya sarıldı ve "Aslanım benim, aslanım." demekle yetindi.
Terim, maçla ilgili olarak ise şunları söyledi: "Herşeyin bitmediğini burada gösterdik. Ben çocuklarıma güveniyorum. Bu çocuklar inşallah Real Sociedad’ı İspanya’da yenip ikinci tura çıkacaklar." dedi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Başarısızlığı başarısından çok satan kulüp: Manchester United

Aston Villa, Carragher'a dava açmaktan vazgeçti

Iraola'dan penaltı tepkisi: "Yere düşmezseniz çalmıyorlar!"

Arda Güler'in asisti, Guti'yi kendinden geçirdi

Premier Lig'de zirvenin yeni sahibi Arsenal

Marsilya, Toulouse engelini geçti!

Juventus, Napoli karşısında 70'ten sonra açıldı!

Frankfurt kazandı, Can Uzun asist yaptı

Real Madrid farka koştu; Arda Güler'den asist!

Serie A'da zirvenin sahibi Lazio!























