Mondi kaleci antrenörü olacak!
Çok değil, daha geçen sezon tribünlerden gelen birkaç çatlak ses, hayata küstürmüştü Mondi’yi. Dünyası kararmış, ayrılmayı bile kafasına koymuştu. Kötü günleri geride bırakan Kolombiyalı kaleci, artık geleceğe güvenle bakıyor. Öyle ki, 2 yıllık sözleşmesinin bitiminde bile ayrılmayı düşünmüyor G.Saray’dan.
Türkiye’de yoluna kaleci antrenörü olarak devam etmek istediğini söylüyor. Bu sezonki başarısında önünde oynayan Tomas ile Song’un büyük payı olduğunu anlatan Mondi, şunları söyledi: ‘Bir kere kendimi güvende hissediyorum. Çünkü, çok iyi bir defansa sahibiz. Önümde oynayan Tomas ile Song, bana bu güveni veren isimler. Birbirleri ile çok iyi anlaşıyorlar. Ben bunu geriden görüyorum. Bu da beni çok rahatlatıyor. Tüm bunların yanı sıra oyun disiplininden kopmayışımız, başarımıza doğrudan etki ediyor. G.Saray’la 2 yıllık daha sözleşmem var. Bu formumla rahatlıkla oynarım. Bıraktıktan sonra, Türk futboluna kaleci antrenörü olarak hizmet vermek istiyorum.
G.Saray’ı çok seviyorum. Bu takım sezon sonuna kadar işi götürür ve ipi göğüsler. Hırs, azim ve kazanma duygusu tüm arkadaşlarımda mevcut. Herkesin ortak görüşü, bu sezon şampiyonluğu kazanacağımız yönünde. Bunu istiyoruz. Türkiye Ligi’ne baktığınızda en oturmuş takım Galatasaray görünüyor. Kadrodaki futbolcuların hepsi bir değer. Bu değerlerin sahada verdiği emekler boşa gitmeyecektir. Sonunda mutlaka zafer olacaktır. Bizler sahada mücadelemizi vereceğiz, taraftarlarımız da destek olsunlar.’
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Berke Özer, Toulouse maçına damga vurdu!

Lille, deplasmanda tek golle kazandı

Hull City'de 6 imza birden!

Tottenham'da Richarlison kadro dışı!

Gabriel Martinelli'den 70 milyon euro'luk transfer

Luis Enrique'den Bradley Barcola için ayrılık itirafı!

Pierre Sage'den Ismaila Sarr için açıklama

Luis Enrique: "Ballon d'Or'u hak eden kişi PSG'den olmalı"

İspanya Süper Kupa'nın organizasyon toplantısı Riva'da yapıldı

İngiltere Premier Lig'de transfer rekoru kırıldı




























