Mart ayında 49. kez
Galatasarayımız Mart ayında Fenerbahçe ile 49. kez karşı karşıya gelecek.
Anadolu Ajansı

Ezeli rakipler, 102 yıllık rekabette şimdiye dek mart aylarında 48 kez karşılaşırken Fenerbahçe 20, Galatasaray 13 kez galip geldi, 15 maç da berabere sonuçlandı.
Ezeli rekabette en çok karşılaşılan ay olan marttaki maçlarda sarı-lacivertlilerin toplam 62 golüne, sarı-kırmızılılar 55 golle yanıt verdi.
İki takım arasında mart ayında yapılan son maçı, 2010 yılında Ali Sami Yen Stadı'ndaki lig randevusunda 1-0'lık skorla Fenerbahçe kazandı. 28 Mart'taki maçı sarı-lacivertli ekip Selçuk Şahin'in golüyle önde tamamladı.
Ayrıca, mart ayındaki maçlarda en sık rastlanan skor 8 kezle 1-0 olarak dikkati çekiyor.
GALATASARAY MARTTA FARK ATTI
İki takım arasında mart aylarında yapılan maçlarda galibiyet sayısında Fenerbahçe'nin gerisinde olan Galatasaray, ezeli rakibi karşısında en farklı skorlu galibiyetlerinden birisini yine bu ay içinde aldı.
15 Mart 1942'de Şeref Stadı'nda yapılan İstanbul Kupası maçında ezeli rakibini 5-0 yenen Galatasaray, 102 yıllık rekabetteki en farklı skorlu galibiyetlerinden birisine imza attı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Liverpool, Frimpong'u kadrosuna kattı!

Cherki'den Manchester City'ye yeşil ışık!

Arsenal'den, 80 milyon euro'luk forvet harekatı

Lautaro Martinez için transfer açıklaması!

Liverpool'dan Wirtz için 130 milyon euro!

Julian Alvarez, sezonun oyuncusu seçildi!

Fiorentina'da Palladino dönemi sona erdi!

Manchester City, Reijnders için masada!

Real Madrid, Arnold'u açıkladı!

Milan, Allegri'yi açıkladı!
