Marsilya'dan Ribery için Manchester'a ret!

Marsilya Kulübü yaptığı bir açıklama ile Franck Ribery'yi kesinlikle satmayacaklarını belirtti. Konuyla ilgili Fransa'da yayın yapan günlük spor gazetesi L'Equipe Gazetesi'ne konuşan Marsilya Kulübü Sportif Direkötü Jose Anigo, "Genç futbolcumuz Franck Ribery ile konuştuk ve O, en az 3 ya da 4 yıl daha bizimle beraber olacak. Kesinlikle söyleyebilirim ki en az sezon sonuna kadar Ribery Marsilya'da" dedi.
Marsilyalı yıldız futbolcu Ribery dün News of The World gazetesine yaptığı açıklamada, Manchester ve Tottenham'ın kendisi ile sözleşme imzalamak istediklerini söyleyerek, "Menajerim, Manchesterlı ve Tottenhamlı yetkililerle transferim konusunda görüşüyor" demişti.
Bu arada, Fransız basınında Manchester United'ın Monaco'nun başarılı savunma oyuncusu Patrice Evra ile de ilgilendiği iddia edildi. Konuyla ilgili açıklama yapan Evra'nın menajeri Federico Pastorello ise haberleri doğruladı ve Milan'ın da Evra ile ilgilendiğini ancak kesin kararı futbolcunun vereceğini belirtti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Manchester United, San Mames'te final ateşini yaktı!

Chelsea, Konferans Ligi'nde finale çok yakın!

Thierry Henry'den deplasman golü tepkisi!

Real Madrid TV'den hakem atamasına tepki!

İtalya'daki soruşturmada Hakan Çalhanoğlu'na ceza!

Barcelona'da Kounde, 3 hafta yok!

Maurizio Sarri, Milan'a imza atabilir!

Jamie Carragher: "Yamal, aynı Messi gibi!"

Sandro Tonali, Newcastle'da kalmak istiyor

Francesco Farioli'den Roma'ya ret!
