Maçtan notlar
İstanbul’dan 5 otobüs Sarı-Kırmızılı taraftarlar, az sayıda da olsa, Denizli’de takımlarını yalnız bırakmadı. İstanbul’dan kaldırılan 5 otobüs dolusu taraftarın yanısıra, çevre illerden gelenlerle birlikte tribünlerde 700 civarında Galatasaraylı yerini aldı.
Cim Bom’un Denizlispor’dan transfer ettiği Bülent Akın, sarı kart cezası nedeniyle eski takımına karşı forma giyemedi. Ev sahibi ekipte ise İlyas, Levent, Serdal ve Coulibaly ceza, İsmail Doğan da sakatlık yüzünden oynayamadı.
Bir dönem Galatasaray forması da giyen Denizlispor Kaptanı Tolunay, maç öncesi kendisini alkışlayıp, tribünlere çağıran Sarı - Kırmızılı taraftarlarla yüz vermezken, karşılaşma anında da sinirli hareketleriyle dikkat çekti.
Denizlispor’un bir süre önce vefat eden futbolcusu Doğan Seyfi Atlı’nın adının verildiği statta oynanan PAF Ligi maçını Galatasaray 4-1 kazandı. Sarı - Kırmızılı ekibin gollerini İlker, Sinan, Sabri ve Gökmen kaydetti.
Rizespor ile hafta sonu oynanacak karşılaşmayı düşünen teknik direktör Lucescu, dünkü maçın 11’inde Sergen ile Capone’ye yer vermedi. Sergen’in sol bileğindeki şişliği zorlamak istemeyen Rumen çalıştırıcı, bu ikilinin yerine Perez ile Arif’e formayı verdi. Ancak Sergen ikinci yarıda umut olarak sahaya sürüldü. İlk yarıda 8 golü bulunan Serkan ile savunmanın sol kanadında görev alan Victoria ise Denizli’ye götürülmelerine rağmen kadro dışı bırakıldı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Rodri'den Manchester City sözleri: "Kazandıklarımızı elimizden alamazlar!"

Real Madrid'den 20 yaşındaki stoper için yakın takip

Manchester City'ye tarihi şok! 115 suçlamanın 114'ünde suçlu bulundu

Arda Güler için Guti benzetmesi; Modric örneği!

Real Madrid'de Mourinho alarmı: El Clasico öncesi kritik viraj

Bayern Münih'te Musiala şoku!

Barcelona Sportif Direktörü Deco: "Alvarez artık geçmişte kaldı!"

Real Madrid'den sakatlık açıklaması: Konate

Deportivo'yu yıkan haber: Aubameyang

David Alaba'nın yeni takımı belli oldu!





















