"Maçın hakkı beraberlikti"

Kafasına gelen maddeyle ilgili Gerets şunları söyledi; "Bu maddeyi atan demek çok iyi nişancıymış ama tabiiki olmamamsı gereken şeyler. Maalesef böyle şeyleri sahalarda görüyoruz."
Gerets başına gelen maddeden sonra Zico ile arasında geçen diyaloğu şöyle açıkladı: "Zico seyircinin seviyesiz, terbiyesiz hareketleri nedeniyle özür diledi."
Bu karşılaşma Gerets'in son şansı yönündeki açıklamalar ile ilgili sarı-kırmızılı takımın hocası şunları söyledi: "Burda olduğum sürece doğru olmayan çok sayıda haber çıkıyor. Bazen yöneticilerle bazı konuların tartışılması gerekiyor tabiiki ama bunda birbirimize olan saygımızı asla kaybetmiyoruz. Burda konuşulan tek olay burda biz devam edeceksek aramızdaki bağlantıların çok daha iyi olması gerektiğiydi ama bu konuşmalarımız çok yanlış yönlere çekildi."
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Douglas Luiz, Nottingham Forest'ta

Mohamed Amoura, Benfica yolunda!

Bologna, Rowe için anlaşmaya vardı!

Victor Boniface Milan'a gidiyor!

Barcelona'da Kounde ile uzatma kararı

Loic Bade, Bayer Leverkusen'de

Chelsea'de Nkunku ve Jackson için ayrılık mesajı!

Liverpool'da Frimpong şoku: Slot, sakatlığı açıkladı

Noah Okafor, Leeds United'da!

Kristjan Asllani kararını verdi: Torino
