"Maçın favorisi G.Saray"

Maçın oynanacağı Geneve Stad'ında düzenlenen basın toplantısında antrenör Alberto Bigon, Galatasaray'ı bu maçın favorisi olarak gördüğünü söyledi.
Galatasaray'ın geçen hafta Konyaspor karşısında aldığı 6-0'lık maçı izlediklerini belirten Bigon, "Galatasaray'ın iyi ve kaliteli bir takım olduğu açıkca görülüyor. Bu maçın favorisi Galatasaray'dır" dedi.
Sarı-Kırmızılı takımın orta sahasının çok iyi olduğunu vurgulayan teknik adam, "Oyuna geriden başlayan bir takım. İleride de iki hücum oyuncusu var. Geri dörtlüsü ise çok iyi. Bunların içerisinde Milli takım oyuncularıda var. Ayrıca ofansif ve atak oynayan bir takım. Bence Galatasaray'ın problemi sağ bölgeler" diye konuştu.
Rövanş için bu maçtan avantajlı bir skor elde etmek istediklerini ifade eden Alberto Bigon, "İlk maçta iyi bir netice almamız gerekli. İkinci karşılaşma için avantajlı bir skor elde etmek istiyoruz. Bizde son haftalarda güzel futbol oynuyoruz. Yarın akşamda iyi bir futbol ortaya koyduğumuz takdirde, sahadan iyi bir netice alacağımıza inanıyorum"
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Chelsea, yıldızlarıyla galibiyeti aldı!

Barcelona'dan Rafael Leao için takas planı!

Jaka Bijol, Leeds United yolcusu!

Barcelona, Nico Williams için avantajlı konumda!

Fenerbahçe'nin eski yıldızı İsak Vural, Pisa'ya transfer oldu!

Wirtz, Liverpool için sağlık kontrolüne hazırlanıyor!

Sörloth'tan ültimatom: "Ya 11 ya veda!"

Lazio, 37 yaşındaki Pedro'nun sözleşmesini uzattı!

Martin Baturina, resmen Como'da!

Darwin Nunez'in talipleri artıyor!
