Macar basınındayız
Turkcell Süper Lig'de dün akşam İstanbul'da oynanan maçta Ankaraspor'la 1-1 berabere kalan Galatasarayımız, Macar spor basınının konusu oldu.
Anadolu Ajansı
Ara transfer döneminde Macaristan Birinci Lig kulüplerinden Zalaegerszeg'den Ankaraspor'a yaklaşık 1 milyon Avro'ya transfer edilen siyahi forvet Roguy Meye'nin son dakikada attığı golle 2 puan kaybeden Galatasaray, Macar spor basınının manşetlerine çıktı.
Ülkenin tek günlük spor gazetesi olan Nemzetisport, ''Eski Zalaegerszegli Meye, Galatasaray'ı son dakikada yıktı'' başlığını atarken, haberin devamında ise ''Meye, Beşiktaş'ın ardından Galatasaray'a da gol attı'' denildi. Macar spor gazetesi, ''Galatasaray'ın cezası nedeni ile seyircisinden yoksun çıktığı maçta bıraktığı iki puanla şampiyonluk ümitleri yıkıldı'' diye yazarken, maçın gollerini de internet sitesinden okuyucularının izlenimine sundu.
Pepsifoci ise ''Eski Zalaegerszegli Meye, Galatasaray'ın kalesini de fethetti'' başlığını atarken, ''Galatasaray şampiyonluk yolunda havlu attı'' görüşünü aktardı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Simeone: "Sörloth, farklı işler yapıyor"

Feyenoord sahasında takıldı!

Atletico Madrid, deplasmanda rahat galip!

Semih Kılıçsoy İtalya'da siftah yaptı!

Newcastle'dan yakın takip: Boey!

50 milyon euroluk iddia! Bayern Münih, Bruno Fernandes'in peşinde

İspanyol basınından Arda Güler'e eleştiri!

Gyökeres sahne aldı, Arsenal liderliğini korudu

Paris Saint Germain, Fransa Kupası'nda son 16'da!

Real Sociedad'da Matarazzo dönemi


























