Lucescu hesap sordu
Florya'daki odasına Hasan Şaş, Ergün, Ayhan ve Berkant’ı tek tek çağıran sarı - Kırmızılı ekibin teknik patronunun, kötü futbolun hesabını sorduğu ve sert uyarılarda bulunduğu bildirildi. Lucescu’nun, antrenman sonrası yaptığı görüşmede, dört yıldız oyuncuya Göztepe maçındaki hatalarını anlattığı da ifade edildi.
Lucescu'nun, tercümanı Turgay Vardar kanalıyla Hasan Şaş, Ergün, Ayhan ve Berkant’a yaptığı konuşmada tehditler yağdırdığı da belirtildi. Rumen hocanın, "Bir daha sizden, basit hatalar istemiyorum. Eğer böyle sorumsuz bir şekilde futbol oynamaya devam ederseniz, kadroya giremezsiniz" dediği öğrenildi.
Rumen hocanın sorgulama sırasında zaman zaman sesinin yükseldiği, oyunculara sorunları olup olmadığını sorduğu da bildirildi. Dört yıldızın şikayetlerini dinleyen ve çözüm önerileri getiren Lucescu’nun son sözünü, "Beşiktaş maçında sizi gerçek kimliğinizle oynarken görmek istiyorum" diye söylediği vurgulandı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Real Madrid'den ıslıklar altında galibiyet

Hakan Çalhanoğlu şov yaptı şov!

Ferdi Kadıoğlu'ndan 3. dakikada gol!

Bask derbisi Athletic Bilbao'nun

Ne Mallorca'ya yaradı ne Valencia'ya

Hakem maçı durdurup telefonla konuştu

Muhammed Salah'ın yerine 19'luk yıldız: Yan Diomande

Hakan Çalhanoğlu, Inter'de kalmak istiyor

Başarıdan çöküşe: Wolverhampton'un 7 yıllık eriyişi!

Anthony Gordon için 86 milyon euro!
























