Lucescu 2 milyon 400 bin doları reddetti mi?

İşte o günlerde Lucescu'nun Florya'daki telefonu çaldı. Rumen hocayı Ukrayna'dan arıyorlardı. Telefonun diğer ucundaki isim Ukrayna'da Dinamo Kiev ile şampiyonluk yarışına giren Shakhtar Donetsk Kulubü'nün başkanı Rinat Akhmetov'du. Bir iki nezaket cümlesinden sonra Başkan Akhmetov konuya girdi ve Lucescu'ya; ‘‘Şu anda ligde Dinamo Kiev'in ardından averajla ikinci sıradayız. Orada sıkıntılı bir dönem yaşıyorsun. Bunun dışında G.Saray'dan 1 milyon dolar alacağın olduğunu da biliyorum. Bu 1 milyon doları sana hemen ödemeye hazırız. Ayrıca 700 bin doları peşin 700 bin doları sezon sonunda olmak üzere 1 milyon 400 bin dolar daha ödemeye hazırım.
Teklifimizi kabul edersen toplam 2 milyon 400 bin dolar ödeyeceğiz. Ve ikinci yarı hazırlık kampına seninle başlayacağız. Özel uçağımla sizi hemen İstanbul'dan aldırmaya hazırım’’ dedi. Lucescu teklif karşısında şaşırmıştı. Kendisine önerilen para gerçekten çok büyüktü. Ancak Rumen hoca, Başkan Akhmetov'a teşekkür etti ve şunları söyledi; ‘‘Teklifinizi çok cazip. Ancak benim için G.Saray'da paradan önemli şeyler var. Öncelikle G.Saray'ı seviyorum. Ayrıca geçtiğimiz günlerde kulüpten gönderilmem gündeme geldi. Bu olay beni çok etkiledi. Burada yapacak işlerim var. G.Saray'ı şampiyon yapıp incinen onurumu kurtaracağım.
Ayrıca, burada olmaktan da mutluyum. Her şey para değil. Siz bana çok para verebilirsiniz ama bir Liverpool, Roma veya Barcelona'yı veremezsiniz. Ben G.Saray'da bu takımlara karşı oynuyorum. Bu nedenle teklifinizi kabul edemem’’ Lucescu'nun bu yanıtı üzerine, Shakhtar Donetsk kulübü Başkanı Akhmetov’a teşekkür etti ve telefonu kapattı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Darwin Nunez, Diogo Jota'yı böyle andı!

Sesko'ya Arsenal sonrası yeni talipler!

Bologna taraftarı, Immobile'yi coşkuyla karşıladı!

Bayer Leverkusen'de Bakayoko için geri sayım

Kolo Muani için transfer görüşmesi!

Bayern Münih, Trossard'ı listeye ekledi!

Lamine Yamal'ın yeni yaş dileği: Dünya Kupası ve Şampiyonlar Ligi!

West Ham, Diouf transferinde mutlu sona ulaştı

Garnacho, Suudi Arabistan'ı reddetti!

Douglas Luiz için Everton ve Fulham devrede
