Liverpool, Wilfried Singo için gemileri yaktı!
Galatasaray'ın sezon başında Monaco'dan kadrosuna kattığı Wilfried Singo için Liverpool iddiası ortaya atıldı.
Türkiye
Fotoğraf : AA
Galatasaray'ın sezon başında 30 milyon avro bonservis bedeliyle Monaco'dan kadrosuna kattığı Wilfried Singo, transfer döneminin en gözde isimlerinden biri haline geldi.
İngiliz basınında yer alan haberlere göre, Üst üste yaşadığı sakatlıklar nedeniyle bir süre takımdan uzak kalan Fildişi Sahilli sağ bek için İngiliz devi Liverpool'un devrede olduğu iddia edildi. Premier Lig ekibinin, devre arasında resmi adım atmaya hazırlandığı öne sürülüyor.
45 MİLYON EUROLUK TEKLİF HAZIRLIĞI
Liverpool'un 28 milyon avro bonservis ve artı bonusları da içeren 45 milyon euroluk bir teklif yapmaya hazırlandığı yazıldı. 24 yaşındaki sarı kırmızılı oyuncunun da transfere sıcak baktığı öne sürüldü.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Liverpool'da Muhammed Salah kararı!

Premier Lig'de sürpriz ödül!

Premier Lig'de kasım ayının teknik direktörü belli oldu!

Arda Güler, Türk futbol tarihine geçti!

Roberto De Zerbi'den Mason Greenwood için büyük övgü!

Bayern Münih'ten ayrılık önlemi: Olise!

Luka Modric'ten transfer itirafı!

Alvaro Morata'dan kötü haber!

Julian Alvarez'den Barcelona açıklaması!

Liverpool'dan Salah açıklaması



























