Liverpool sessizliği!

Yeniden eleştirilerin hedef noktası haline gelen Belçikalı çalıştırıcıya, takımı toparlaması ve çıkış yolu bulabilmesi için Liverpool maçına kadar süre verildi. Sarı - kırmızılı yöneticilerin maçtan sonra kendi aralarında yaptıkları durum değerlendirmesinde tek sorumlunun Gerets olduğu görüşünde birleştiler.
İngiltere dönüşü zirve
Başkan yardımcısı Adnan Polat'ın, maçtan sonra sadece "geçmiş olsun" diyerek elini sıktığı Belçikalı teknik adamla görüşmek için Liverpool maçının geçmesini beklediği, İngiltere dönüşü Gerets'le önemli bir toplantı yapılacağı kaydedildi.
Sarı - kırmızılı yönetimin kötü bir sonuçta dahi, Belçikalı teknik adamı görevden alma gibi bir düşüncesinin olmadığı ancak Gerets'in ilerleyen günlerde kendi kararıyla istifa etmesi durumunda ise bunun kabul edileceği belirtildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Monchi, Aston Villa'dan ayrılmaya hazırlanıyor!

Napoli evinde hata yapmadı!

Kopa Trophy Lamine Yamal'ın!

West Ham'da gündem Nuno Espirito Santo

Rooney: "Manchester United'ı PlayStation şampiyon yaptı"

Inter, Sassuolo karşısında hata yapmadı!

Borussia Dortmund, Wolfsburg'u tek golle geçti!

Bayer Leverkusen, 90+2'de yıkıldı!

Atletico Madrid, Mallorca engeline takıldı

Union Berlin deplasmanda Frankfurt'a 4 attı!
