Liverpool İstanbul'da!
Atatürk Havalimanı'nda Galatasaray Sportif İşler Direktörü Mustafa Turgun tarafından karşılanan İngiliz ekibi, buradan kalacağı Polat Renaissance Oteli'ne geçti.
Liverpool'un, dinlendirme amaçlı olarak kaptan Gerrard, Hyypia, Reina, Finnan'ın yanı sıra sakatlığı bulunan Sissoko'yu İstanbul'a getirmediği öğrenildi.
Havalimanında futbolculardan sadece Xabi Alonso konuşurken, Şampiyonlar Ligi'nde her maça kazanmak için çıktıklarını söyledi. İspanyol futbolcu, 2005 yılında Avrupa Şampiyonlar Ligi kupasını İstanbul'da kazandıklarının hatırlatılması üzerine de ''Evet kupayı burada kaldırdık. Burada çok güzel hatıralarımız var'' dedi.
Liverpool kafilesine, havalimanından kalacağı otele kadar bir çevik kuvvet minibüsü ve iki polis eskortu refakat etti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Anlaşma tamam, Endrick, Lyon yolunda!

Safonov kırık koluyla tarih yazdı!

Ferguson'dan Manchester United itirafı: "Şampiyonluk 10-11 yıl sürebilir"

Pep Guardiola'dan şampiyonluk itirafı!

Arne Slot: "Liverpool doğru yolda ama seviyeyi yükseltmeliyiz"

Politano: "Lukaku, büyük kazanç"

Enzo Maresca: "Manchester City'ye gitmiyorum"

Real Madrid'de ilginç tesadüf: Yolun sonu mu?

Manchester City, Galatasaray'a rotasyon yapabilir!

Zlatan Ibrahimovic'in oğlu Vincent, Milan ile profesyonel sözleşme imzaladı






















