Liste çeşitleniyor. Şimdi de Albertini!
Teknik direktör Fatih Terim'in İtalya'daki pazarlık yapacağı isimler ise ön libero için Milan'dan geçen sezon kiralık olarak Atletico Madrid takımında forma giyen Albertini ve İnterli Muhammed Kallon. Milan'ın Albertini'yi G.Saray'a bedelsiz olarak vermeye sıcak baktığı ifade edilirken, Fatih Terim bu transfere kesin gözüyle bakıyor.
Terim'in, Albertini ile yaptığı ön görüşmeden olumlu yanıt aldığı ve, "Hocam sizin olduğunuz her takımda çalışırım. Galatasaray'da oynamak için naz yapacak halim yok. Milan'la anlaşırsanız. Benim için hiç sorun yok. Hemen gelmeye hazırım" yanıtını verdiği ifade edildi. Terim'in, Galliani ile görüşerek kesin, "Evet" cevabını almayı beklediği belirtildi.
Milan'ın Genel Koordinatorü Galliani'nin, Albertini için, "Kiralık veya bonservisi ile farketmez. Albertini isterse biz hemen satabiliriz. Ona ihtiyacımız yok. Geçen sezon İspanya'da oynadı, bu sezon da kendi istediği bir kulübe gidebilir" yorumunu yaptığı öğrenildi. Galatasaraylılar bu transfere bitti gözüyle bakıyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

LaLiga'da Lamine Yamal, sezonun oyuncusu seçildi

Acun Ilıcalı'dan transfer açıklaması!

Tottenham, Andrew Robertson'ı açıkladı

Rafael Leao'dan geleceği için açıklama!

Florentino Perez'in Olise hayali!

Liverpool'da Andoni Iraola dönemi

Napoli'de Kevin de Bruyne ve Romelu Lukaku belirsizliği!

Milli sporcu sezonun yorgunluğunu Antalya'da atıyor

Juventus'tan Sörloth hamlesi: İlk görüşme yapıldı

Manchester City'den Haaland tepkisi






















