Liseli iknası!

 

Ribery transferi zorlaşınca devreye giren yönetici Adnan Öztürk Fransızları ikna etti Cimbom, 5 milyon eurodan kurtulurken, Liseli Öztürk de vefa borcunu ödemiş oldu.

Umutları kırıldı

G.Saray Ribery'i alarak Fransızlar'ı şoke ederken, bu transferin olumlu sonuçlanmasında Galatasaray Lisesi mezunu, yönetici Adnan Öztürk'ün büyük katkı sağladığı öğrenildi. Ze Roberto ve Locatelli transferlerinin olmayacağının anlaşılmasının ardından harekete geçen yönetim, Metz'in yükselen yıldızı Ribery'i gündemine alırken, Fransızların bonservis için istediği 5 milyon euro, bir anda umutları kırdı.

Her kapıyı açtı

Tam da bu noktada Öztürk, CEO'su olduğu Sollac'ın başkanı Guy Dolle'u devreye sokarak tüm kapıları ardına kadar açtı. Metz'in en büyük hissedarı ve ana sponsoru olan Dolle, sayesinde bonservis ücreti 1.5 milyon euro'ya kadar çekilirken, ödemelerin de taksitle yapılması sağlandı. Böylece Ribery, Cimbom'un yolunu tutarken, Adnan Öztürk de Galatasaray'a vefa borcunu ödemiş oldu.

Herkes çok şaşırdı

Öztürk, Galatasaray'a küçük de olsa bir katkısı olduysa bunun kendisini çok mutlu edeceğini belirtirken, futbol şube sorumlusu Fatih Gökşen de, Öztürk'ün hakkını teslim etti. Öztürk'e katkılarından dolayı teşekkür eden Gökşen, Fransız gazeteleri bu transferin nasıl ucuza mal edildiğine şaşırdılar. Öztürk'ün Fransa'daki çevresi ve Metz ile kişisel bağları herşeyi çok kolaylaştırdı" diye konuştu.

Kaynak: Pasfotomaç



Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler