"Linderoth önümü açtı"

Linderoth’un ani sakatlığının kendisine yaradığını ve İsveçli oyuncunun, kendisinin forma yolunu açtığını belirten Mehmet Topal, "Futbolda şans çok önemli. Benim ayağıma geldi ve bunu da en iyi şekilde değerlendirdim" dedi. Topal, şöyle devam etti:
Aileme düşkünüm
"Tobias Linderoth’un sakatlığına çok üzüldüm. Ama maalesef onun yokluğu bana yaradı. Hiçbir meslektaşımın sakatlanmasına gönlüm razı olmaz. Maalesef futbolun içinde bu var. Bu şansı bana Allah verdi. Şu an her şey iyi gidiyor."
Sezon başından beri tatil yapmadığını, bundan da şikayetçi olmadığını ifade eden Mehmet Topal, "Mehmet Güven ile birlikte hep çalışıyoruz. Kendimizi geliştirmeye çalıştık. Galatasaray’a gelirken 5 yıllık sözleşme imzaladım. Buradan ayrıldığım zaman kulübüme para kazandırmak istiyorum. Aileme düşkün biriyim. A Milli Takım’a kadar yükseldim. Her futbolcunun istediği de budur. Genç yaşımda bu mutluluğu yaşıyorum" diye konuştu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

PSG'den Galatasaray'a Safonov önerisi!

Igor Paixao, Marsilya'ya transfer oldu

Achraf Hakimi hapis cezası ile karşı karşıya!

Cesc Fabregas'tan Dele Alli kararı!

Mostafa Mohamed, Suudi Arabistan yolcusu!

Vitor Pereira'ya sol bek Hollanda'dan!

Palhinha, Premier Lig'e dönüyor!

PSG, Ilya Zabarnyi transferinde sona yaklaştı

Aubameyang, Marsilya'ya geri döndü!

Lucas Paqueta, bahis soruşturmasından aklandı!
