Linderoth çok mutlu

 

Hürriyet
Linderoth çok mutlu
Takımımızın İsveçli oyuncusu Linderoth’un dönüşü muhteşem oldu. Kasım ayından bu yana kalçasındaki sakatlık nedeniyle yeşil sahalardan uzak kalan Linderoth, Göteborg’daki Slovenya karşılaşmasında İsveç’in yıldızı oldu ve kazanılan maçta tek devre oynayıp takımının tek golünü attı.

İsveç ve Danimarka medyası, Linderoth’un neşeşi ve moralinin yüksek olduğunu belirterek, "Linderoth hak ettiği yerde oynadı ve uzun süren sakatlıktan sonra formda olduğunu ispatladı. Linderoth, Avrupa Şampiyonası’na hazır" ifadelerini kullandı.

Linderoth ise yeniden formuna kavuştuğu için sevinçli olduğunu belirterek, "Gol atmak çok güzel. Her maçta gol atılmıyor. Ben uzun süren sakatlığımdan ve geçirdiğim ameliyattan sonra eski gücümde olduğuma inanıyorum. Doğru yolda ilerlediğime eminim" dedi.



Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler