Lincoln için tek engel!

Başkan Yardımcısı Adnan Polat, yönetim kurulu üyesi Haldun Üstünel ve Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, Schalke Menajeri Andreas Müller'le önceki gün Almanya'da yapılan pazarlıklarda 5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında büyük ölçüde anlaşma sağlarken, transferin önünde tek engel kaldığı ortaya çıktı.
Lincoln'ün 2008'de bitecek olan sözleşmesini 2011 yılına kadar uzatmayı düşünürken, Galatasaray'ın yaptığı teklifle planları bozulan Alman ekibinin, Brezilyalı futbolcunun boşluğunu doldurmak için yeni bir 10 numara aradığı bildirildi.
'Küçük pürüzler var'
Schalke'nin bir süredir görüştüğü bu oyuncuyla anlaşma sağladıktan sonra Lincoln'ü Galatasaray'a vereceği vurgulandı. Sarı - kırmızılı yönetici Haldun Üstünel, Lincoln'ün transferini kısa süre içinde bitireceklerini söyledi.
Brezilyalı yıldızla daha önce anlaştıklarını hatırlatan Üstünel, "Kulübüyle küçük pürüzler mevcut. Ufak, tefek detaylar kaldı. Schalke ile aradaki pürüzleri kısa sürede çözeceğiz ve transferi sonuçlandıracağız" dedi.
Yeni sezon için umutlu konuşan Haldun Üstünel, "Güzel bir başlangıca az kaldı" ifadelerini kullandı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Serie A'da düğüm çözüldü: Şampiyon Napoli!

Arda Güler'den Ancelotti'ye veda mesajı

Milan'da yeni dönem: Igli Tare resmen sportif direktör

Real Madrid'de Carlo Ancelotti ile yollar ayrıldı!

Real Betis'ten kuşlu logo totemi

Barcelona, Raphinha ile sözleşme uzattı!

Luka Modric, Real Madrid'den ayrılacağını açıkladı!

PSG'de yeni imza: Luis Campos

Bruno Fernandes'in ayrılık yanıtı!

Cesc Fabregas'tan Nico Paz için Real Madrid'e yanıt!
