"Ligin favorisi G.Saray"
Eski başkanlarımız Faruk Süren ve Mehmet Cansun, düşüşümüzün faturasının hakemlere kesilmesinin doğru bir politika olmayacağını söyledi.
Milliyet
Süren ve Cansun, Adnan Polat’ın başarılı bir başkan olduğunun altını çizerken takımın sakatlıklar yüzünden sıkıntı yaşadığını dile getirdiler. İkili şampiyonluğun en büyük favorisi olarak sarı-kırmızılıları gösterdi.
Faruk Süren, “Şu bir gerçek ki bu ligin en kaliteli kadrosu Galatasaray’da. Elbette futbol sert bir oyun. Bizim istediğimiz hakemlerin kuralları uygularken çifte standart göstermemeleri. Ancak hatanın da olabileceğini unutmamak gerekir. Kulağıma geliyor. Futbol Federasyonu ve bazı güçler Galatasaray’ı şampiyon yapmayacakmış! Böyle şey olur mu? Türkiye’de şampiyonları federasyonlar mı tespit ediyor? Bu kadronun kapasitesi ortada” diye konuştu.
Mehmet Cansun ise “Hakem hataları hep oluyordu, olacak da. Galatasaray şanssız bir dönemden geçiyor. Dünyada hangi takımın kadrosundan 8 oyuncu çıkarırsanız sıkıntı yaşar. Ayrıca sezon başından bu yana maçlarda sertlik olduğunu da kabul etmek gerekir. Adnan Polat’ın kriz yönetimini gayet başarılı bir şekilde uyguladığını görüyorum. Her ne kadar tablo başarısız gibi gözükse de takımın önünün açık olduğunu unutmamak gerekir” dedi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Atalanta, Ivan Juric'in görevine son verdi!

La Liga devi Atletico Madrid satıldı!

Real Madrid'e iki yıldız oyuncusundan kötü haber!

Serie A'da zirvenin yeni sahibi Inter

Feyenoord'a Go Ahead Eagles şoku!

Roma, Serie A'da zirveye ortak oldu

Guardiola'nın 1000'de yüzü güldü; Liverpool kabusta

Real Madrid, deplasmanda sessiz kaldı!

Aston Villa'dan müthiş zafer: 4-0!

Bologna'dan Serie A'nın zirvesine darbe!





























