"Lider olmak istiyorduk"
Defans oyuncumuz Servet Çetin, ligde bir kaç kez liderlik fırsatı yakalamalarına karşın bunu kullanamadıklarını, Gençlerbirliği karşısına bu fırsatı değerlendirmek istediklerini aktardı.
Anadolu Ajansı
Defanstaki problemleri, sakatlıklar nedeniyle değişen kadroya bağlayarak, savunmada uyumun önemine dikkat çeken Servet, kaleci Franco'nun ise eleştirildiği kadar hata yaptığını düşünmediğini kaydetti.
Servet, transferiyle ilgili yöneltilen bir soru üzerine, "Maddi anlamda kulübüm tatmin olursa, ben de Avrupa'ya gitmek isterim. Ayrıldığım tüm takımlara para kazandırdım. Benim bu sezon sonu sözleşmem sona eriyor ve bunu kendi lehime de kullanabilirdim" şeklinde konuştu.
Ayrıca, UEFA Avrupa Ligi'ndeki Atletico Madrid eşleşmeleri için ise Servet "O maçlar farklı olur. İspanya takımı istemezdim ama bir yerlere gelmek istiyorsanız, eninde sonunda karşılaşacaksınız. Çok iyi bir ekip. İlk maçın orada olması avantaj ama iyi konsantre olmak lazım" ifadelerini kullandı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Chicago Fire'dan Leon Goreztka hamlesi

Paulo Dybala: "Geleceğime karar vermedim"

Robert Lewandowski'nin yeni adresi için flaş iddia!

Jose Mourinho'nun Arda Güler heyecanı

Nico Schlotterbeck'ten Real Madrid yanıtı

Barcelona'dan Ferran Torres'e yeni sözleşme

Michael Olise için 500 milyon euro kabul edilmeyecek!

Liverpool'da Van Bronckhorst ile yollar ayrıldı

Juventus'ta Damien Comolli'ye veda

Bernardo Silva, Real Madrid'te!























