Le Guen'e gittik
Yönetimimiz, camianın destek vereceği bir teknik adamı getirmek için kolları sıvarken, Paul Le Guen ismi üzerinde birleşildiği ortaya çıktı.
Hürriyet
Paris Saint Germain’in başında bu hafta sonu son kez sahada boy gösterecek olan Fransız çalıştırıcıyla görüşmek için dün Paris’e giden başkanımız Adnan Polat ve Futbol Komitesi üyemiz Haldun Üstünel, tecrübeli çalıştırıcıyı ikna etmeye çalışacak. Paul Le Guen için görüşmelerini sıklaştıran Galatasaray Yönetimi, favori hoca adayı Bernd Schuster konusunu en geç 1 Haziran’a kadar olumlu ya da olumsuz netleştirecek. Alman hocanın Galatasaray yönetimi ile 10 gün önce yaptığı görüşmede şartlarını ve istediği yıllık ücretin yanısıra, transfer bütçesini açıkça idarecilere bildirdiği ve haber gelmemesi halinde 1 Haziran’dan sonra başka kulüplerle masaya oturacağını söylediği de öğrenildi.
Fransa seferindeki Polat ve Üstünel ikilisinin buradan rotayı diğer Avrupa ülkelerine çevirip, listelerinde bulunan ünlü golcü Ruud Van Nistelrooy ve flaş isimlerle de görüşmeler yapması bekleniyor.
1 Mart 1964 doğumlu olan Paul Le Guen, Rennes, Lyon, Glasgow Rangers ve Paris Saint Germain’i çalıştırdı. Fransız hoca, PSG ile bu hafta son maçına çıkacak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Vincent Kompany: "Maç öncesi hissetmiştim"

Luis Enrique: "Kariyerimde böylesini yaşamadım"

İtalya'da skandal iddia! Hakemler mercek altında

Bunlar gerçek uzaylı! PSG 5-4 Bayern Münih!

Manchester United'da ayrılık sinyali: Ugarte

Rafael Leao, taraftarın tepkisine dayanamadı!

Diego Simeone'den Julian Alvarez açıklaması

Manchester United, Kobbie Mainoo'nun sözleşmesini uzatıyor

Barcelona'dan Rashford için indirim hamlesi

Manchester City'de John Stones da ayrılıyor!






















