Laudrup'un talibi çok
Milliyet

Başkan Adnan Polat ve futbol şubesi yöneticilerin, İspanya Ligi’nde Getafe’yi çalıştıran 44 yaşındaki Laudrup’u sarı-kırmızılı takımın başına getirmeyi çok istedikleri ve bu konuda hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacakları ifade edildi.
Herkes onun peşinde
Getafe ile başarılı bir sezon geçiren Michael Laudrup’la önümüzdeki günlerde pazarlık masasına oturmanın hesaplarını yapan yöneticilerin, Danimarkalı teknik adama süper yetkiler sunacakları kaydedildi. İdarecilerin, futbol takımıyla ilgili çok geniş sorumluluklar önererek Laudrup’u ikna etmeye çalışacakları bildirildi.
Galatasaray’ın geçtiğimiz günlerde menajeri vasıtasıyla teklif götürdüğü başarılı teknik adam, birçok Avrupalı kulüpten cazip öneriler aldığına dikkat çekerek, bunları sezon sonunda değerlendireceğini dile getirmişti.
İspanyol Getafe Kulübü ile 2010 yılına kadar sözleşmesi bulunan Michael Laudrup ile çok sayıda İspanyol ekibinin yakından ilgilendiği öğrenildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Manchester United'da gündem Altay Bayındır!

Mikel Arteta: "Artık Old Trafford'da kazanıyoruz"

Ruben Amorim'den Premier Lig'de kötü rekor

Angers, Ligue 1'in yeni ekibi Paris FC'ye acımadı

Leverkusen, Monaco'dan istiyor: Ben Seghir!

Arda Güler, Real Madrid'de başrolü üstlenecek

Inaki Pena için Como harekete geçti!

Xavi Simons'un yeni durağı belli oldu!

Hull City, 90+4'te üç puanı aldı!

Juventus, Edon Zhegrova için temasa geçti
