Lacatus: "Kazanabilirdik"

 

Anadolu Ajansı
Lacatus: "Kazanabilirdik"
Steaua Bükreş takımının teknik direktörü Marius Lacatus, Galatasaray karşısında maçı kazanma şansları bulunduğunu, ancak bunu gerçekleştiremediklerini söyledi.

İki gol attıktan sonra topu çok uzun süre kalelerinden uzak tutamadıklarını kaydeden Lacatus, ''Böylece ev sahibi takıma gol atabilme fırsatı verdik. Bazı fırsatları değerlendirdiler ve gol buldular. Maalesef ikinci yarıda kazandığımız pozisyonları iyi değerlendiremedik. Rövanş maçına kadar eksikleri tamamlamamız gerekiyor. Bunu fark ettik. Bir sonraki maçta gerekli skoru elde edebileceğimizi umuyoruz. Kazanma şansımız vardı, ama olmadı. Bunun için üzülüyoruz'' dedi.

Lacatus, rövanşta çok iyi oynamak zorunda olduklarını belirterek, ''Çünkü karşımızda tecrübeli ve çok iyi oyunculara sahip bir takım var ve çok da hırslılar. Bizim için tur atlamak önemli. İkinci maçta savunmaya yönelik, ya da bekleyerek oynamayacağız. Bir ya da birkaç gol atmayı istiyoruz'' diye konuştu.

Skibbe'nin hazırlık maçlarına göre beklemediği 3 yeni oyuncuyla maça çıktığını dile getiren Lacatus, Lincoln'ün penaltı pozisyonu için de ''Bunu iyi göremedim, ama hakem her pozisyonda aynı yorumu getirdi. Ayrıca maçta Nonda kırmızı kart görmeliydi'' diyerek sözlerini tamamladı.

Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler