Kutlamalar devam ediyor
Kazanılan şampiyonluğun ardından yönetim kurulu kutlamak adına Canaydın'ı ziyaret ettiklerini söyleyen dernek üyeleri, daha sonra toplu fotoğraf çektirdiler.
Başkan Özhan Canaydın birlik ve beraberlik içinde 100. yıllarını ve şampiyonluklarını kutlamaya devam ettiklerini vurgulayıp şunları söyledi:
"Galatasaraylı Yöneticileri ve İşadamları Derneği'ni kutluyorum. Birlik ve beraberlik içinde olmamız gerektiğini bir kez daha vurgulamak istiyorum. Devam eden 100. senemizdeki başarılarımıza sizinde katkıda bulunacağınızdan eminiz. Galatasaray adını taşıyan her kuruluş Galatasaray örf ve adetine göre hareket etmek zorundadır. Bugüne kadar bunu böyle yürüttünüz. Bundan sonrada umadrım böyle yürütürsünüz. Biz her zaman derneklerimizle beraberiz, Biz onlardan yardım bekliyoruz".
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Davide Ancelotti'den Arsenal itirafı!

Arsenal antrenmanında iki sakatlık! Arteta'dan esprili yanıt

Davide Ancelotti'den Arsenal itirafı!

Lamine Yamal'dan dikkat çeken İstanbul paylaşımı!

Barcola'dan Premier Lig itirafı

Paulo Dybala'dan geleceği için mesaj!

Yine umut yine hüzün: 13 yıldır değişmeyen döngü!

Michael Olise için ayrılık ve Real Madrid yanıtı

Bu adam bunu nasıl başardı?

Spalletti: "Tokatlarım seni!"





















