Kulübe mahkumu
20 yaşında geldiği sarı kırmızlı takımda 6 yıl geçmesine rağmen hala yedek. Böyle giderse de forma şansı bulması çok zor.
Hürriyet

20 yaşında geldiği sarı kırmızlı takımda 6 yıl geçmesine rağmen hala yedek. Böyle giderse de forma şansı bulması çok zor.
Fırsatı tepti
Takıma ilk geldiğinde kalede Mondragon vardı. Mondragon’un arkasında tam üç sezon bekledi. Kolombiyalı kaleci ayrıldıktan sonra kale Aykut ve Orkun’a kaldı. Her iki kaleci de iyi bir sezon geçiremeyince geçtiğimiz sezon Galatasaray yönetimi kaleyi De Sanctis’e teslim etti.
İtalyan file bekçisinin arkasında da bir sezon boyunca bekleyen Aykut, bu sezon için çok umutluydu. Çünkü yıllarca deneyimli kalecilerin arkasında artık deyim yerindeyse pişmişti. Ancak bu kez de Leo Franco transfer edildi.
Artık pes etti
Büyük bir ihtimalle de üç sezon daha Arjantinli’nin arkasında olacak. Öyle ki Aykut artık kulübeye bile giremiyor ve maçları tribünden takip ediyor. Sarı kırmızılı oyuncunun ümitleri tükendi. Çünkü yönetim önümüzdeki sezon için Manisaspor’un genç kalecisi Ufuk ile söz kesti. 2010 yılının 31 Mayıs’ına kadar sözleşmesi bulunan file bekçisi artık ayrılık planları yapmaya başladı. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Aykut Erçetin ile yönetim de yeni sözleşme imzalamayacak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Al Nassr, Marc Cucurella için devreye girdi!

Luis Diaz, Bayern Münih yolunda!

Al Nassr'dan Antony teması

Miralem Pjanic: "Kenan büyük işler başaracak"

Bryan Zaragoza, İspanya'ya dönüyor

Bayern Münih'te Luis Diaz için geri sayım!

Ferdi Kadıoğlu, Kasım ayından sonra ilk kez sahada!

Joao Felix, Al Nassr yolcusu!

Milan, gözünü Club Brugge'a dikti

Kolo Muani için Juventus'tan yeni hamle
