Küfüre anons yöntemi geri geliyor
Ulusoy, yarın Çek Cumhuriyeti ile yapılacak özel milli maç nedeniyle geldiği İzmir'de, kulüp başkanlarıyla öğle yemeğinde buluştu.
Çek Cumhuriyeti ile yarın (A) Milli, A2 ve Ümit Milli takımlarının aynı şehirde maç yapacağını belirten Ulusoy, "Aynı gün aynı şehirde 3 milli maç yapıldığını ben daha önce hatırlamıyorum. Bu güzellik İzmir'e nasip oldu" dedi.
İsviçre maçından sonra çıkan olaylar nedeniyle Türkiye'ye verilen 6 maçlık cezanın gerekçeli kararının geldiğini ve FIFA Tahkim Kurulu'na itiraz için müracaatın yapıldığını kaydeden Ulusoy, şöyle konuştu:
"Tahkimden netice çıkmazsa Uluslararası Spor Mahkemesi'ne (CAS) gideceğiz. Temmuz-Ağustos'a kadar süreç devam eder. Maçları seyirciliye döndürebilir miyiz, ona bakacağız" diye konuştu.
Daha önce başkanlık yaptığı dönemde uygulanan anons yönteminin geri geleceğini kaydeden Ulusoy, anonsun kaldırılmasının küfrün artmasına yol açtığını vurgulayarak, şöyle devam etti:
"Küfrü kabul etmemiz mümkün değil. Hele hele Aziz Yıldırım'a küfür edilmesini tasvip etmemiz mümkün değil. Bizler, Aziz bey, Özhan bey kim olursa, Türk futbolunun gelişmesi için fahri olarak görev yapıyoruz. Bu işin üstesinden elbirliği ile geleceğiz."
Ulusoy, muhtemelen gelecek haftadan itibaren İkinci Lig (A) Kategorisi maçlarının TV yayınına başlanacağını, bir kuruluşun da gelecek sezon başından itibaren 4 yıl süreyle bu kategorinin maçlarını yayınlamaya talip olduğunu belirtti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Amerika 4. liginden 100 milyon euro'ya!

Valverde'den geleceği için flaş itiraf!

Torino'da Emirhan İlkhan'a yeni sözleşme

Flamengo, Dybala için devreye girdi!

Christian Kofane için 100 milyon euro

Chelsea'de Enzo Fernandez krizi!

Mario Götze, Frankfurt ile sözleşme uzattı!
Kenan Yıldız, Serie A'da mart ayının yükselen yıldızı seçildi

Ozan Kabak için yeni sözleşme kararı

Newcastle United'dan Eddie Howe açıklaması!






















