Küçük Maradona Florya'da!
Barcelona'nın kendisine yaptığı 480 bin euroluk transfer teklifiyle bir anda tüm dünyanın ilgisini çeken Erik Lamela, küçük yaşta gördüğü ilginin kendisini şımartmadığını ve şımartmayacağını kaydederek, "Beni bugüne getirenin; futbol yeteneğim olduğunun farkındayım. Futbolum ve kişiliğimle iyi olduğum sürece bugünlerde kalacağıma inanıyorum. Bunun iyi bir denge olduğuna inanıyorum. Futbolum iyiyse ismim iyi, ismim iyiyse, futbolum da iyi olacak" şeklinde konuştu.
Arjantin'in River Plate Takımı'nın alt yapısında oynayan ve Barcelona başta olmak üzere birçok kulüpten transfer teklifi alan 12 yaşındaki minik yıldız, Barcelona'nın dışında özellikle Manchester United ve Milan takımlarını çok sevdiğini ve bu takımlarda da oynamak istediğini ifade ederek, "Ronaldinho'nun futboluyla Zidane'nin futbolu ve kişiliğini kendime örnek alıyorum" açıklamasını yaptı. Başarılı olacağına inandığını kaydeden küçük yıldız, Türkiye'deki ilgiden çok memnun kaldığını da sözlerine ekledi.
Eric Lamela, babası ve ailesinin kendisine büyük destek verdiğinin altını çizerek, "Düzenli bir aile hayatının başarıda büyük etkisi olduğunu biliyorum. İyi bir ailem olduğu için de çok mutluyum. Babamın bütün söylediğini zevkle dinliyor ve yapıyorum" dedi. Baba Jose Lamela da, oğlunun başarıda istikrarlı bir futbolcu olmasını istediğini belirtirken, "Bir gün Arjantin Milli Takımı ile birlikte Türkiye'ye gelmeyi istiyoruz" diye konuştu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Hull City'den anlaşma: Elliot Stroud

PSG, Ferran Torres ile anlaştı!

Manchester City, Monga'yı kadrosuna kattı

Atletico Madrid, Morten Hjulmand'ı açıkladı

Barcelona'dan transferde mutlu son: Adeyemi

Jose Mourinho: "Real Madrid'e yardım etmek için geldim"

Mourinho Real Madrid'de göreve başladı

Atletico Madrid'de Joao Gomes transferi iptal!

Manchester United'da hedef Manu Kone

Acun Ilıcalı, Folcarelli'yi istiyor

























