Kral’a moral desteği!

 

Kral’a moral desteği!
Galatasaraylı futbolcular, Rize maçından sonra Yanal polemiği ve dedesinin ölümü nedeniyle sıkıntılı olan tecrübeli yıldıza moral vermek için, Sakarya’ya atılacak gollerden sonra Hakan Şükür’e koşacak

Cimbom’da tüm futbolcular Sakaryaspor ile yarın oynanacak puan mücadelesi öncesinde Hakan Şükür için tek yürek oldu.

Galatasaray’ın Kral’ı, Rize maçının ardından önce Yanal ile yaşanan polemiğin sıkıntısını çekti. Ardından dedesinin vefat etmesiyle büyük bir üzüntü yaşadı. Sarı-Kırmızılı futbolcular da takım arkadaşlarına moral vermek için aralarında bir karar aldı. Buna göre Sakaryaspor maçında kim gol atarsa, doğrudan Hakan Şükür’e koşacak ve golünü ona adayacak. Böylece Kral’ın bozuk olan morali düzeltilecek.

Öte yandan Çaykur Rize maçında iki gol atan Hakan Şükür, eski takımı Sakaryaspor’a karşı değişik duygularla maça çıkacağını belirtirken, ‘Ama profesyonelim. Gol atmak için çalışacağım’ dedi.

Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler