Kral golleriyle coşturdu
4 yıl üst üste şampiyon olan, UEFA Kupası'nı kazanan Galatasaray'ın sembol isimlerinden biriydi Hakan. Ancak G.Saray'dan ayrılış şekli, Teknik Direktör Fatih Terim'le geçmişte yaşadığı olaylar ve Inter, Parma ile Blackburn'de başarısız oluşu nedeniyle camiada birçok isim Hakan Şükür'ün Florya'ya dönmesini istemedi.
Yine de Hakan, sezon başından beri çıktığı 15 maçta attığı gollerle kötü bir dönem geçiren Galatasaray'ın şampiyonluk yarışından kopmamasını sağladı. Çok gol kaçırdığı Olympiakos maçından sonra da topa tutuldu ama o Samsun maçında başarısını taçlandırmayı bildi. Türk futbol tarihinde önemli bir yer kazansa da Hakan'a eleştiriler devam etti.
Kral için "200 gol attı ama ya kaçırdıklarına ne demeli?" dendi. Eleştirilere sahada cevap vermeyi tercih eden Hakan Şükür ise "Bundan sonra da gol atmaya devam edeceğim" demekle yetindi. Tanju'nun 240 gollük rekorunda gözü olmadığını ifade eden Kral, "Ancak Avrupa'ya gitmeseydim bu rekoru da kırardım" diye konuştu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Aston Villa, Donyell Malen'le kazandı

Lille, Dinamo Zagreb'e gol yağdırdı!

Everton'da tokat krizi çözüldü: Gueye ile Keane barıştırıldı

Gerrard'dan sert uyarı: "Liverpool krizde değil ama..."

Neuer: "Mağlup durumda risk almalısınız"

Jamie Carragher: "Bu hata kovulma sebebi Slot!"

Wojciech Szczesny: "İlk yılımda bedava oynadım"

Adrien Rabiot: "Milan'a doğru zamanda geldim"

Barcelona'ya Fermin Lopez'den kötü haber!

Bayern Münih'te Harry Kane kararı!


























