KONYA'DA SEVGİ SELİ!
Galatasarayımız, yarın Konyaspor ile oynayacağı 22'nci hafta karşılaşması için saat 17.45'te özel uçakla Konya Havaalanı'na geldi.
Galatasarayımız, yarın Konyaspor ile oynayacağı 22'nci hafta karşılaşması için saat 17.45'te özel uçakla Konya Havaalanı'na geldi. Havaalanında yaklaşık 200 taraftarın coşkulu tezahüratı ile karşılanan Sarı-kırmızılı kafile Dedeman Otel'e yerleşti.
Galatasaray, Süper Lig'in 22'nci haftasında yarın saat 19.00'da oynanacak Konyaspor karşılaşması için Konya'ya geldi. Özel uçakla saat 17.45'te Konya Havaalanı'na iniş yapan Sarı-kırmızılı kafile, burada coşkulu taraftar tarafından karşılandı. Bir saat önce havaalanına gelerek tezahüratlara başlayan sarı-kırmızılı taraftar, takımlarına destek verdi. Bazı taraftarlar Galatasaraylı futbolcular ile fotoğraf çektirebilmek için uğraş verirken, bazı taraftarlarda birbirlerini omuzlarına alarak otobüsteki futbolcuları yakından görmeye çalıştı. Yöneticilerden Adnan Sezgin, Haldun Üstünel, Murat Yalçındağ'ın bulunduğu 47 kişilik Galatasaray kafilesinde Servet, Mehmet Topal, Emre Güngör ve Linderoth yer almadı. Taraftar en fazla ilgiyi Lincoln'e ve sarı-kırmızılı ekibin yeni Teknik Direktörü Bülent Korkmaz'a gösterdi. Taraftarın tezahüratları ve yaktığı meşaleler ile otobüse geçen Galatasaray ekibi, kalacağı otele yerleşerek istirahat etmeye çekildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Davide Ancelotti'den Arsenal itirafı!

Arsenal antrenmanında iki sakatlık! Arteta'dan esprili yanıt

Davide Ancelotti'den Arsenal itirafı!

Lamine Yamal'dan dikkat çeken İstanbul paylaşımı!

Barcola'dan Premier Lig itirafı

Paulo Dybala'dan geleceği için mesaj!

Yine umut yine hüzün: 13 yıldır değişmeyen döngü!

Michael Olise için ayrılık ve Real Madrid yanıtı

Bu adam bunu nasıl başardı?

Spalletti: "Tokatlarım seni!"





















