KÖLN'E GİDECEKTİ AMA...

Galatasarayımızın alt yapısında oynarken, FC Köln menajerlerinin beğenisini kazanan 17 yaşındaki Gökhan Keleş, ailesinin 'Oku' ısrarı üzerine yurt dışında futbol oynama şansını yitirdi.  

İhlas Haber Ajansı
KÖLN'E GİDECEKTİ AMA...

Galatasarayımızın alt yapısında oynarken, FC Köln menajerlerinin beğenisini kazanan 17 yaşındaki Gökhan Keleş, ailesinin 'Oku' ısrarı üzerine yurt dışında futbol oynama şansını yitirdi.

1991 İstanbul doğumlu olan Gökhan Keleş'i Galatasaray'ın alt yapısında oynarken izlemeye gelen Almanya Bundesliga takımlarından FC Köln'ün menajerleri, genç yeteneği çok beğenerek transfer etmek istedi. Fakat Keleş ailesi 'önce okul' diyerek oğullarının yurt dışına gitmesini istemedi. Köln'ün izlediği Keleş, 1991 yaş grubunda Galatasaray forması altında çıktığı 4 maçta 9 gol attı. Gaziosmanpaşa'da oturan Gökhan Keleş, daha sonra Sultanbeyli'ye taşınınca Galatasaray alt yapısını da bırakmak zorunda kaldı.

Keleş, hayattaki tek hayalinin futbolcu olmak olduğunu belirterek, "Galatasaray'ın alt yapısında oynarken FC Köln'den teklif geldiğini bana teknik direktörümüz söyledi. Ben de bu konuyu hemen aileme söyledim. Fakat, ailem benim öncelikle okumamı istediklerini söylediler" diye konuştu.



Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler