"Taraftarı anlıyorum"

Teknik direktörümüz Michael Skibbe, 5-2'lik yenilgiyle tamamlanan Kocaelispor maçının ardından taraftarın kızgın olduğunu bildiğini söyledi.  

Webaslan.com
"Taraftarı anlıyorum"

Teknik direktörümüz Michael Skibbe, istifa etmeyi düşünmediğini söyledi. Galatasarayımızın, Kocaelispor'a kendi sahasında 5-2 mağlup olduğu karşılaşmanın bitiminde düzenlenen basın toplantısında konuşan Alman teknik adam, bir gazetecinin kendisine ''İstifa etmeyi düşünüyor musunuz?'' şeklindeki sorusunu ''Hayır. İstifa etmeyi düşünmüyorum'' diye yanıtladı.

Kocaelispor karşısında çok acı bir mağlubiyet aldıklarını kaydeden Michael Skibbe, şöyle konuştu: ''Maçın ikinci yarısında arzulu ve istekliydik. Penaltı pozisyonuna kadar beraberliği yakalama durumumuz vardı. Penaltıyı atamadık ve arkasından golü yedik. Bugün defansif anlamda bir çok hata yaptık. Bu yüzden rakibe bir çok pozisyon verildi. Buna rağmen ikinci yarı gol atmak için yüklendik. Sonuçta mağlup olduk. Bundan daha da acısı Servet ve Emre Güngör'ün sakatlıkları oldu. Bu mağlubiyeti perşembe günü oynayacağımız Bordeaux maçına kadar hazmetmemiz ve o gün başka bir yüzümüzü sahada göstermemiz gerekiyor.''

-''TARAFTARLARIN TEPKİSİNİ ANLIYORUM''-

Galatasaraylı taraftarların maçın sonlarına doğru göstermiş olduğu tepkilerin hatırlatılması üzerine Skibbe, şunları söyledi: ''Taraftarların tepkisini gayet iyi anlayabilirim. Onlar bizim gibi farklı sonuç bekliyorlardı. 3-1'den sonra tepki göstermeye başladılar. 3-2'den sonra penaltıya kadar çok iyi destek verdiler. Tabii ki son dakikalarda da umutsuzluklarını dile getirdiler.''

Bir basın mensubunun ''Siz başkan olsaydınız böyle bir skor sonrasında ne yapardınız?'' şeklindeki sorusuna Skibbe, ''Ben başkanın neler yapacağını bilemem. Onun adına bir şey söylemem'' dedi.
Alman teknik adam, ligin ikinci yarısındaki düşüşün nedenlerini araştırdıklarını dile getirerek, gol pozisyonlarına girmelerine rağmen son maçlarda bunları iyi değerlendiremediklerini bundan dolayı mutlu olmadıklarını söyledi.

Başarısız tabloda kendi sorumluluğunun sorulması üzerine Skibbe, ''Tam olarak sorumlunun kim ya da kimler olduğunu değerlendirmek zor. İlk yarıda olduğu gibi zorlu maratonda ihtiyacımız olan oyuncuları oynatamadık. Hem Avrupa'da, hem de ligde devamlı başarılı olmak için sağlıklı bir kadroya ihtiyacımız var'' diye konuştu.

 



Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler