Kıran hisseleri istiyor!

Kıran, Canaydın’ın telefonuna çıkmadı ve avukatını kulübe gönderdi. Avukat, müvekilli Turgay Kıran’ın kongre öncesinde söz verdiği gibi, Ünal Aysal’ın elindeki hisseleri almak istediğini bildirdi. Kıran’dan böyle bir hamle beklemeyen yönetim büyük şaşkınlık yaşarken, Kıran, "Biz her zaman verdiğimiz sözü tutarız. Hisseleri, istedikleri şartlarda almaya hazırız. Biz üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Şimdi sıra Sayın Özhan Canaydın ve yönetiminde. Sözlerinde durmalarını istiyoruz" dedi.
"Alamayacağımı sanıyorlardı"
Turgay Kıran, geçtiğimiz cumartesi günü yapılan kongre ile ilgili çarpıcı bir iddiada da bulunarak, "Sayın Özhan Canaydın ve yönetimi, kongre günü saat 10.10’da, yani oylama başlamadan önce kulüp üyelerine SMS geçerek, hisseleri satın alacağımızın doğru olmadığını duyurmuş. Fakat ilginçtir, daha sonra bizi arayıp, hisseleri alıp almayacağımızı soruyorlar" dedi.
Kıran, Canaydın’ın telefonuna çıkmaması konusunda da, "Bundan sonra bu konuyla arkadaşlarımız ilgilenecek" açıklamasını yaptı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Leverkusen, Monaco'dan istiyor: Ben Seghir!

Arda Güler, Real Madrid'de başrolü üstlenecek

Inaki Pena için Como harekete geçti!

Xavi Simons'un yeni durağı belli oldu!

Hull City, 90+4'te üç puanı aldı!

Juventus, Edon Zhegrova için temasa geçti

Bournemouth'dan Adli'ye 30 milyon Euro!

Berke Özer'e ilk maçında 3 gol!

Nottingham Forest farklı kazandı

PSV ikide iki ile başladı
